TLR International Laboratories

Werken op het lab met witte jas? Heb je er een beeld bij? Wanneer je door de gangen van TLR loopt ben je zeker onder de indruk.

Je ziet er kleine en hele grote meet- instrumenten voor onderzoek zoals bij het vak NASK en scheikunde. Maar ook microscopen voor onderzoek naar zaden. Hier werken mensen met verschillende achtergronden uit verschillende landen aan een stukje voedselveiligheid.

Hier analyseren zij ook op pesticiden, Covid, Salmonella en ontdekken ze of een tomaat echt biologisch is of niet. Ze onderzoeken fruit, groenten, plantaardige vetten, nootjes vis, hondenbrokjes, diervoedergrondstoffen, kolen, bio-brandstoffen en nog veel meer. Elke opdracht en product wat binnenkomt krijgt zijn eigen barcode. Het gaat zijn eigen weg naar de juiste locatie via lopende bandjes of door buizenpost!

Nieuwsgierig hoe dit er in de praktijk uitziet? Welke opleidingen en banen er zijn bij TLR? Ze vertellen het graag via een bedrijfsbezoek of gastles. Leerlingen die het helemaal zien zitten kunnen ook solliciteren voor een stageplek.


Bedrijfsgegevens

TLR
Handelsweg 70
2988 DB Ridderkerk

Telefoonnummer: 010-2823292

Website: https://www.tlr-international.com/


Mogelijkheden

 1. Bedrijfsbezoek
 2. Gastles/workshop
 3. Snuffelstage voor leerlingen
 4. MBO-Stage
 5. HBO-Stage
 6. Praktijkopdrachten

Onderwijs

 • vmbo
 • havo
 • vwo

Neem contact op met TLR International Laboratories

  Contactformulier