Binder Groenprojecten

Al meer dan 85 jaar is Binder Groenprojecten bezig met het aanleggen van professioneel groen. Denk bijvoorbeeld aan daktuinen, vijvers, bestrating en parken.

Binder Groenprojecten legt groen aan, maar daarnaast zorgt het bedrijf ook voor onderhoud, bijvoorbeeld het maaien van gras of onkruid wieden. Voorbeelden kun je vinden op https://www.binder.nl/projecten/ en/of https://www.binder.nl/het-bedrijf/video/

Het groenvak is een vak met toekomst. De bedrijven zitten te springen om mensen. Mensen die graag met hoofd en handen buiten werken, technische engineers, hoveniers, groen- ingenieurs en architecten. Een sector waarin jij jouw talenten kunt ontwikkelen. Bij Binder Groenprojecten werken meer dan vijftig deskundige medewerkers. Zij vertellen je er graag over.

Wil jij ook iets betekenen voor de samenleving of maatschappelijke vraagstukken oplossen of met je handen bezig zijn of de Wereld een stukje mooier, groener en duurzamer maken? Maak kennis met de groensector, maak kennis met Binder Groen.

Zie ook de samenwerking met Discovery College uit Barendrecht https://www.binder.nl/post/de-trots-van-joost-vintges

Bekijk hieronder het filmpje van Binder Groen.

Hieronder vertelt Marco over zijn baan als Hovenier.


Bedrijfsgegevens

Binder Groenprojecten
Hofhoek 3
3176 PD Poortugaal

Telefoonnummer: 010 501 6111

Website: https://www.binder.nl/


Mogelijkheden

  1. Gastles/workshop
  2. Snuffelstage voor leerlingen
  3. MBO-Stage
  4. Praktijkopdrachten

Onderwijs

  • basisonderwijs
  • vmbo
  • havo
  • vwo

Neem contact op met Binder Groenprojecten

    Contactformulier