Techniek Festival

Nederland wil graag mee blijven doen in de top, maar dit vraagt om voldoende slimme en vakbekwame technici. Want techniek is de grootste motor van onze economische welvaart. De crossovers van techniek in andere sectoren zoals de zorg, voedselindustrie, energie en sport worden alleen maar groter en gaan een grote impact hebben op de werkomgeving. De vraag naar kennis over en vaardigheden voor toepassing van techniek in niet-technische beroepen neemt de komende jaren alleen maar toe.

Technische talenten ontdekken

We willen graag dat leerlingen hun technische talenten ontdekken. Op 1 oktober 2020 staan er verschillende workshops op het programma en zien en ervaren de leerlingen dat techniek heel divers is. Kinderen blijken vaak razend enthousiast wanneer ze mogen experimenteren, onderzoeken en zelf oplossingen kunnen bedenken. De workshops worden aangeboden door bedrijven en  onderwijsinstellingen. De organisatie is in handen van SOB Barendrecht. Het Techniek Festival is voor groep 8 leerlingen uit Barendrecht.

We gaan deze dag voor de 3e keer organiseren. Locatie is Kraaijeveld´s Aannemingsbedrijf B.V., Londen 9, 2993 LA Barendrecht. De scholen delen we in drie shifts/rondes in. De leerlingen volgen drie workshops en de groepjes zijn niet groter dan 12 leerlingen.

Informatie

lees meer bij Nieuws

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Angela van Zaalen, angela@sobbarendrecht.nl of bel naar 06 – 53 22 14 29.

.

Evaluatie van Techniek Festival 2020