Kalender

Hieronder een overzichtje van diverse activiteiten in 2021.

Activiteiten kalender

16maart

Sollicitatietraining havo en vwo Groene Hart

16 en 18 maart 2021 Sollicitatietraining voor havo en vwo leerlingen. Dit is een onderdeel van het schoolexamen.

19april

Webinar Technische keuzevakken in samenwerking met bedrijven

Sterk Techniekonderwijs landelijk besteedt elke maand aandacht aan een actueel thema. In een webinar van een uur bekijken zij good practices. Ervaringen en tips worden gedeeld en zij gaan het gesprek aan over wat de voorbeeldaanpak succesvol maakt. 19 april staat het thema 'Keuzevakken in samenwerking met het bedrijfsleven' op het programma.

15april

Girls'day (online dit jaar)

VHTO organiseert weer een Girlsday voor meisjes van 10 tot 15 jaar. Bedrijven en scholen kunnen zich aanmelden voor dit evenement.

27mei

SOB STO Ontbijt verzet naar 23 juni

27 mei 2021 vanaf 8.00 uur is er weer een bijeenkomst voor bedrijven en onderwijs. We hopen dat dit fysiek kan met een ontbijtje.

08juni

Overleg inhoud stages

Overleg tussen onderwijs en bedrijven over praktische stage opdrachten bij bedrijven voor vmbo-leerlingen heel het jaar door.

05oktober

STO SOB bijeenkomst/workshop Framing

Op 5 oktober 2021 om 15.30 tot 17.30 uur is er een SOB-STO bijeenkomst/workshop over framing van Sarah Gagestein. Dit is fysiek. Locatie Van Gelder Barendrecht.

12oktober

Beroepen in Beeld dag

We hopen dat we een Beroepen in Beeld dag kunnen organiseren. Leerlingen van alle vo scholen gaan op bedrijfsbezoek of volgen een workshop in de klas.

14oktober

Beroepen in Beeld dag

We hopen dat we een Beroepen in Beeld dag of week kunnen organiseren. Leerlingen van alle vo scholen gaan op bedrijfsbezoek of volgen een workshop in de klas.

23oktober

Week van de Duurzaamheid

De laatste week van oktober is de Week van de Duurzaamheid voor grote en kleine bewoners van Barendrecht en Ridderkerk. Bedrijven en scholen kunnen dit thema zichtbaar maken.

01maart

Techniekfestival Barendrecht

In maart (datum volgt nog) gaan we weer een Techniekfestival organiseren voor groep 8 leerlingen bij Kraaijeveld's aannemingsbedrijf.