Wij Techniek! voorheen OTIB

Wij Techniek! wordt gefinancieerd door ruim 130.000 werknemers en bijna 10.000 werkgevers in de technische installatiebranche. OTIB /Wij Techniek! zet zich in voor zijn eigen leden maar ook voor het basis- en voortgezet onderwijs om meer leerlingen te interesseren voor techniek.

Hieronder leest u de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Angela van Zaalen.

.

Alles is Techniek Experience

In de Alles is Techniek Experience maken leerlingen uit het voortgezet onderwijs op een aantrekkelijke en interactieve manier kennis met de vele mogelijkheden die techniek hen te bieden heeft.

Meer informatie staat op de website van Wij Techniek! (voorheen OTIB) https://www.wij-techniek.nl/aanbod/

Workshop Aikido en Techniek

Speciaal voor jongeren zijn er drie workshops met Aikido en Techniek ontwikkeld door OTIB / Wij Techniek! Door de combinatie van sport en techniek ontdekken de leerlingen op een aansprekende, interactieve manier de vele mogelijkheden in drie unieke Aikido en Techniek workshops: Ontdekken van Techniek, Beroepsoriëntatie en de Toekomst van Techniek.

Techniek Stand

De Techniekstand is een stand waarin leerlingen kennis kunnen maken met techniek door middel van technische proefjes en experimenten. Deze stand wordt ook ingezet bij het Techniek Festival in Barendrecht.

Comfort Crisis bordspel (Gamemaster)

De Comfort Crisis gamemasters kun je inzetten om het Comfort Crisis techniek bordspel tijdens uw activiteit of les te begeleiden. Op een interactieve, betrokken manier spelen de gamemasters met de leerlingen het interactieve bordspel en nemen hen mee in de wereld van techniek.

Dagje meelopen met een monteur

Weten jouw leerlingen al welke leerweg of opleiding ze willen volgen en wat ze worden na de opleiding? Laat hen eerst een kijkje nemen in de praktijk. Speciaal voor hen organiseert OTIB “Met de monteur op stap”. Meld je leerlingen aan bij Lee Kok om een dag mee te lopen.

Technobiel trailer

De Technobiel is een mobiele experimenteerruimte waarin basisschoolleerlingen op allerlei manieren van techniek kunnen proeven.


Informatie en boeken

De SOB Programmamanager kan meer informatie geven over bovenstaande activiteiten en ondersteuning bieden bij het boeken ervan. Je kunt het ook direct zelf boeken op https://www.wij-techniek.nl/aanbod/


Bedrijfsgegevens

Wij Techniek.nl!
Korenmolenlaan 4
3447 GG Woerden

Telefoonnummer: 0348-437375

Website: https://www.wij-techniek.nl/aanbod/


Mogelijkheden

  1. Gastles/workshop
  2. Anders

Onderwijs

  • basisonderwijs
  • vmbo
  • havo
  • vwo

Neem contact op met Wij Techniek! voorheen OTIB

    Contactformulier