Van Pelt Recyling

Wat gebeurt er met jouw elektronische apparaten als ze het einde van hun leven bereiken? En wat gebeurt er met alle stukken oud metaal die je overhoudt na het opruimen van je schuur of zolder? Die moeten worden gerecycled!

Van Pelt Recycling biedt al sinds 2012 een scala aan diensten om klanten met elektronica- of metaalafval vanaf 1 kg te helpen bij het recyclen. We helpen met transport, plaatsing van containers in verschillende maten en inlevermogelijkheden voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Daarnaast geven we advies en helpen wij bij de uitvoering van sloop- en demontagewerkzaamheden.

Op onze werf aan de Klompenmakerstraat werken wij met meerdere heftrucks en een Sennebogen kraan. Iedere dag is het een drukte van jewelste met inkomende en uitgaande vrachten. Ons sterke logistiek team is de ruggengraat van ons bedrijf!

Ook als particulier kun je bij Van Pelt Recycling terecht. In onze inkooploods krijg je een kop koffie, en wegen onze medewerkers jouw oude metalen onder jouw toeziend oog. Zodra alles is gewogen krijgen klanten meteen contant geld mee naar huis!

Recycling en duurzaamheid zijn juist nu uiterst belangrijk! Daarom geven we je graag een inkijkje in wie we zijn en wat we doen. Wij bieden graag gastlessen aan, of denken graag mee met projecten over recycling. Ben je geïnteresseerd geraakt? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat wij scholen willen bieden: snuffelstage, gastlessen, bedrijfsbezoek.


Bedrijfsgegevens

Van Pelt Reclying
Hoofd locatie Klompenmakerstraat 10
2984 BB Ridderkerk

Telefoonnummer: 085-4894330

Website: https://www.vanpeltrecycling.nl/


Mogelijkheden

  1. Bedrijfsbezoek
  2. Gastles/workshop
  3. Snuffelstage voor leerlingen
  4. Sollicitatiegesprekken oefenen

Onderwijs

  • vmbo

Neem contact op met Van Pelt Recyling

    Contactformulier