Van Gelder groente & fruit

Van Gelder groente & fruit is een oer-Hollandse AGF-leverancier. Al 65 jaar draait het bij Van Gelder om het leveren van dagverse aardappelen, groente en fruit.

Ruim 350 medewerkers van Van Gelder zorgen ervoor dat de horeca elke dag verse groente en fruit krijgt. Ze werken samen met telers uit de hele wereld. Van Gelder weet heel veel van (seizoens)producten af en geeft advies hoe je slim en goedkoop kunt inkopen.

Van Gelder zorgt ervoor dat de verse producten zo snel mogelijk bij hun klanten liggen. Dit lukt door rechtstreekse inkoop en goede logistiek. Alles is hier geautomatiseerd.

Je kunt maandag tot vrijdag ook langsrijden en een gezonde maaltijd halen of snel even opeten. Ze hebben ook een heerlijke sappenbar. Verser en gezonder kan niet.

Ze vertellen graag welke baanmogelijkheden hier zijn zoals chauffeurs, magazijnmedewerkers, technici, inkopers, verkopers, administratie en nog veel meer.

Neem contact op met de bedrijfsrecruiter Patricia Prikker over betaalde en onbetaalde baanmogelijkheden via personeelszaken@vangeldernederland.nl.

Kijk voor stages en vacatures op: https://vangelder.recruitee.com

Bekijk ook het onderstaande filmpje van Van Gelder.


Bedrijfsgegevens

Van Gelder Groente & Fruit
Krommeweg 10
2988 CB Ridderkerk

Telefoonnummer: 0180 33 60 01

Website: https://www.vangeldernederland.nl/nl_NL/


Mogelijkheden

 1. Bedrijfsbezoek
 2. Gastles/workshop
 3. Snuffelstage voor leerlingen
 4. MBO-Stage
 5. HBO-Stage

Onderwijs

 • basisonderwijs
 • vmbo
 • havo
 • vwo

Neem contact op met Van Gelder groente & fruit

  Contactformulier