Van Gelder

Van Gelder is een aannemer die, met ruim 1200 werknemers, boven- en ondergrondse infrastructuur realiseert.

Dat is nogal breed, maar denk aan asfalt en wegen, kabels en leidingen, verkeerstechniek en verlichting, telecom en rail.

Zij zijn actief in heel Nederland en ook daarbuiten. Bij Van Gelder werken vakmensen voornamelijk in vaste teams, met korte lijnen, die constant meedenken met de opdrachtgever. Enig idee welke banen zij hebben? Denk aan Monteurs in opleiding, Engineer, Omgevingsmanager, Hoofd Calculator, Technsch Manager, Coördinator, Ontwerper etc…

Neem maar een kijkje op https://www.werkenbijvangelder.com/vacatures

Van Gelder Verkeerstechniek
Oosterparkweg 35F Route
2985 SX Ridderkerk

Van Gelder Kabel-, Leiding- en Montagewerken
Wagenmakerstraat 15 Route
2984 BD Ridderkerk
Tel. : (038) 443 14 56

Jordy aan het woord

Jordy van de Mheen
Monteur – Van Gelder Verkeerstechniek

“Door het hele land bezig zijn met verschillende mooie projecten. Dat is wat ik echt mooi vind aan mijn werk. Elke dag is anders en elk werk is anders. De ene dag ben je bezig met verkeerslichten, de volgende met openbare verlichting. Die diversiteit maakt mijn werk uitdagend. Daarnaast vind ik het heerlijk om iedere dag actief buiten bezig te zijn.

Ik werk als monteur voornamelijk op de grote projecten. Dat deed ik bij mijn vorige werkgever ook al en toen ik bij Van Gelder kwam heb ik aangegeven dat ik dat hier ook graag wilde doen. Wat ik heel fijn vindt bij Van Gelder is de collegialiteit. Iedereen is betrokken en er heerst een gemoedelijke sfeer. Het voelt voor mij echt als een familiebedrijf. Bij Van Gelder probeer ik altijd het beste uit mijzelf probeer te halen en kwaliteit te leveren. Het werk zo goed en zo snel mogelijk maken, daar ga ik iedere dag voor. Nu ben ik monteur, maar uiteindelijk hoop ik door te stromen naar de functie van uitvoerder. Die mogelijkheden zijn er zeker.”

https://youtu.be/GT2eY980MC4

Bedrijfsgegevens

Van Gelder
Oosterparkweg 35F Ridderkerk en Wagenmakerstraat 15 Ridderkerk
Het hoofdkantoor zit in Elburg

Telefoonnummer: 0525 65 98 88

Website: https://vangelder.com


Mogelijkheden

  1. Bedrijfsbezoek
  2. Gastles/workshop
  3. Snuffelstage voor leerlingen
  4. MBO-Stage
  5. HBO-Stage

Onderwijs

  • vmbo
  • havo
  • vwo

Neem contact op met Van Gelder

    Contactformulier