Schipper Accountants

Schipper is een accountantskantoor en maakt of controleert de jaarrekeningen van een ondernemer. Zo krijgt de ondernemer inzicht in cijfers, zodat de juiste beslissingen worden gemaakt.

Het doel van Schipper is om rust te bieden aan ondernemers, zodat zij zich kunnen focussen op het ondernemen. Naast dat Schipper zich met de jaarrekeningen bezig houdt, geeft Schipper ook persoonlijk advies op het gebied van accountancy, belasting en pensioen.

Schipper heeft circa 350 medewerkers en 10 vestigingen in Zuidwest-Nederland en behoort tot de top 25 accountants- en advieskantoren van Nederland.

Iets voor jou?
Lijkt het je leuk om bezig te zijn in de financiële sector? Bij Schipper vertellen ze graag welke banen en functies er zijn. Of wil jij later een eigen bedrijf starten? Ook dan kunnen zij je tips geven over het starten van een eigen onderneming.

https://www.youtube.com/watch?v=xHmYKkF9KEk

Wanneer je theorie kunt combineren met de praktijk, leer je meer. Dat is een gegeven. Bij Schipper helpen zij je graag om jouw carrière te voorzien van een stevige basis. Of je nu een stageplaats zoekt voor tijdens je hbo-studie of op zoek bent naar een WO leer-/werkplek, lees hier meer informatie.


Bedrijfsgegevens

Schipper Accountants
Escudostraat 37
2991 XV Barendrecht

Telefoonnummer: 010 480 0155

Website: https://www.schipperaccountants.nl/


Mogelijkheden

  1. Bedrijfsbezoek
  2. Gastles/workshop
  3. Snuffelstage voor leerlingen
  4. HBO-Stage

Onderwijs

  • havo
  • vwo

Neem contact op met Schipper Accountants

    Contactformulier