MacTailor

MacTailor maakt maatpakken en maatoverhemden voor mannen en vrouwen, sinds 2012. MacTailor is ontstaan, omdat veel mensen confectie niet goed passen: mouwen te kort of te lang, broek op het bovenbeen te strak, je kent het vast wel.

Unieke kleding volledig op maat

Ik (Sandra Wittekoek) ga bij mijn klanten langs of ze komen naar mij in mijn studio in Ridderkerk. Samen met mijn klanten zoeken we de gewenste stoffen uit en daarna meet ik ze op, zodat onze kleermaker voldoende informatie heeft om de kleding te naaien en circa 5 weken later is het klaar om te passen. Ieder kledingstuk is dus speciaal ontworpen en gemaakt voor deze persoon, ieder kledingstuk is uniek. Het is een prachtig vak, zowel het contact met de klanten als om steeds weer iets nieuws te creëren en dan te zien hoe blij de klanten met hun kleding zijn.

Bedrijfsontwikkeling

In de loop der jaren is het aanbod uitgebreid met casual kledingstukken, zoals chino’s en sportieve blazers. Ook voor bedrijven maak ik kleding, vaak met geborduurd logo van het bedrijf erop. Wat helemaal super is, is het ontwerpen van je eigen stof met bijvoorbeeld foto’s, dit wordt dan digitaal geprint op stof en hier kan vervolgens kleding van gemaakt worden.

MacTailor is een eenmanszaak, dus ik heb veel verschillende taken, marketing, administratie, fotoshoots, klanten bezoeken, kleermaker bezoeken, website onderhouden etc. Dit is heel leuk, maar kan ook heel druk zijn. Het doel is om MacTailor verder te laten groeien in de toekomst.


Bedrijfsgegevens

MacTailor
Waaldijk 135
2988 AW Ridderkerk

Telefoonnummer: 06-18638104

Website: https://www.mactailor.eu/


Mogelijkheden

  1. Bedrijfsbezoek
  2. Gastles/workshop
  3. Snuffelstage voor leerlingen

Onderwijs

  • vmbo
  • havo
  • vwo

Neem contact op met MacTailor

    Contactformulier