IMC

IMC Organisatie Personeel Subsidie B.V. is een subsidieadviesbureau. Zij zijn al meer dan 10 jaar in Barendrecht gevestigd.

Wist je dat er subsidie is voor de aanschaf van zonnepanelen of elektrische auto’s? Voor maatregelen tegen cyber criminaliteit? Voor de ontwikkeling van technologie om de klimaatverandering tegen te gaan? Voor projecten om voedselverspilling te verminderen? En dat je als bedrijf geld kunt krijgen wanneer je ervoor zorgt dat de medewerkers zich voortdurend ontwikkelen?  

Er bestaan honderden subsidies met als doel om belangrijke thema’s in ons land te regelen. IMC weet welke subsidies er zijn en zij helpen klanten om deze te benutten. 

Succes van IMC wordt bepaald door de relatie met hun opdrachtgevers, contacten binnen de overheid en inhoudelijke kennis over het speelveld van de opdrachtgevers. Op basis van de plannen van relaties worden subsidiemogelijkheden geïdentificeerd, de subsidieaanvragen verzorgd, en alle administratieve verplichtingen en eindrapportages geregeld. Kortom IMC regelt subsidies voor klanten.

Als havo of vwo student ben je altijd welkom om kennis te maken met ons bedrijf en het vakgebied. Misschien is dit ook wel iets voor jou? Kijk op hun site


Bedrijfsgegevens

IMC
Stationspark 625
3364 DA Sliedrecht

Telefoonnummer: 0184 49 68 07

Website: https://imcosa.nl


Mogelijkheden

  1. Bedrijfsbezoek
  2. Gastles/workshop
  3. Snuffelstage voor leerlingen
  4. HBO-Stage
  5. Sollicitatiegesprekken oefenen

Onderwijs

  • havo
  • vwo

Neem contact op met IMC

    Contactformulier