Hollandridderkerk

Hollandridderkerk mag dan ‘gewoon’ een productiebedrijf zijn, de klantenkring is heel divers: van kunstenaars en topfotografen tot warehousing en grote opleiders. Het aanbod is minstens zo divers: alles wat je kunt bedenken, kun je laten (be)printen bij Hollandridderkerk.

Directeur Arno de Winter: “We staan vaak bekend als drukker, maar zijn dat niet. We printen nog steeds heel veel, maar bieden ook allerlei innovatieve producten aan. Hollandridderkerk is een van de grootste bedrijven in de grafische sector.” 

Achter de pui en showroom gaat een enorme bedrijfsruimte schuil vol machines en bedrijvigheid. Er wordt met zo’n 50 medewerkers vaak 24 uur per dag gewerkt. Alles is hier maatwerk. Het kan zijn dat ze de ene week vijf brochures printen voor een klant, de volgende week vijftig en dan weer drie. Dat is de dynamiek van dit bedrijf. 

Hollandridderkerk produceert vooral veel cursusmaterialen voor grote, commerciële opleiders, maar werkt ook voor bedrijven binnen en buiten de landsgrenzen. Wie het pand aan de Kolenbranderstraat binnenstapt, stapt de showroom van Het Beeldgebouw binnen. Kunstenaars, musea, galerieën en fotografen laten hun werk hier in hoge kwaliteit printen op allerlei materialen. Zij hebben bijvoorbeeld alles geprint voor de tentoonstelling Face It van fotograaf William Rutten, bekend van “Het perfecte plaatje.

Onder de naam Jeu Interior Prints worden ruimtes een stuk aantrekkelijker gemaakt. Een vormgever van Hollandridderkerk heeft zich omgeschoold tot interieurontwerper. Hij maakt op basis van de wensen van de klant, creatieve ontwerpen en presentaties. Klanten kunnen het ontwerp zelfs in 3D bekijken. Mooie voorbeelden zijn de tientallen lokalen van het Scheepvaart en Transport College en het hoofdkantoor van Shell.

Hollandridderkerk staat open voor mbo en hbo-studenten en stagiares. Meer informatie en vacatures


Bedrijfsgegevens

Hollandridderkerk
Kolenbranderstraat 14
2984 AT Ridderkerk

Telefoonnummer: 0180 - 482 249

Website: https://www.hollandridderkerk.nl


Mogelijkheden

  1. Bedrijfsbezoek
  2. MBO-Stage
  3. HBO-Stage
  4. Praktijkopdrachten

Onderwijs

  • vmbo
  • havo
  • vwo

Neem contact op met Hollandridderkerk

    Contactformulier