Hollandia B.V.

Bouw jij mee aan een nieuwe wereld van staal?

Samen smeden aan jouw toekomst

Kies voor werken in de wereld van bruggen, sluizen, keringen, industrie, hoogbouw en specials. Staalbouw heeft toekomst!

Hollandia is een veelzijdig bedrijf waar plaats is voor mensen met verschillende achtergronden. Naast opleiding en ervaring is instelling en karakter natuurlijk ook heel belangrijk. Werken bij Hollandia geeft veel kansen en mogelijkheden als je beschikt over ondernemerschap en prima kunt samenwerken. Of je nu een starter of een ervaren professional bent, bij Hollandia zijn op elk niveau functies te vinden met veel doorgroeimogelijkheden en uitdagende banen.

Wat doet Hollandia?

Ontzettend veel constructies zijn van staal gemaakt. Denk aan bruggen, sluizen, flatgebouwen, treinstations, voetbalstadions, fabrieken en nog veel meer. Hollandia is actief over heel de wereld. Zo heeft het bedrijf staalconstructies geleverd voor de Willemsbrug in Rotterdam, maar ook voor de bekende London Eye in Londen. Meer voorbeelden zien? Neem een kijkje op https://hollandia.biz/projecten-corporate/

Bij Hollandia kun je doorgroeien als je dit wilt en werken en leren tegelijkertijd. Zie jij jezelf ook wel werken bij zo’n stoer bedrijf? Kom dan gezellig eens een kijkje nemen.

Kijk op de website voor stages, BBL en vacatures: https://werkenbijhollandia.nl

Bekijk ook het onderstaande filmpje over Hollandia B.V.


Bedrijfsgegevens

Hollandia Infra B.V.
Schaardijk 23
2921 LG Krimpen aan den IJsel

Telefoonnummer: 0180 540 540

Website: https://hollandia.biz/


Mogelijkheden

 1. Bedrijfsbezoek
 2. Gastles/workshop
 3. Snuffelstage voor leerlingen
 4. MBO-Stage
 5. HBO-Stage
 6. Praktijkopdrachten

Onderwijs

 • vmbo
 • havo
 • vwo

Neem contact op met Hollandia B.V.

  Contactformulier