Aardoom Hoveniers

Aardoom Hoveniers is een familiebedrijf en heeft meer dan 225 jaar ervaring in het hoveniersvak. Zij maken van elke tuin een een fijne plek.

Je kunt Aardoom Hoveniers voor alle denkbare hoveniersklussen inschakelen. Van het maken van een 3D tuinontwerp, tot tuinaanleg en tuinonderhoud. Ze kunnen ook het hele traject aanbieden.

Duurzame Tuincoach

Veel tuinbezitters hebben moeite om in hun tuin duurzame oplossingen te bedenken voor wateroverlast, hittestress, verkoeling en dergelijke. Ook thema’s zoals het vergroten van de biodiversiteit in de tuin roept vragen op. Wat kun je bijvoorbeeld doen om voor vlinders, bijen, egels en vogels een aantrekkelijkere leefomgeving te creëren? De tuincoach van Aardoom Hoveniers biedt uitkomst voor al je tuinvragen. Ze denken ook duurzaam en creatief, zodat er zo min mogelijk planten en materialen worden weggegooid bij het maken van een nieuw tuinontwerp.

Grote en kleine klussen

Naast particuliere tuinklussen verzorgen zij ook het ontwerp, aanleg en het onderhoud van bedrijfstuinen, schoolpleinen, speelplaatsen, winkelstraten en gezamenlijke tuinen. Er is veel werk in deze groene sector!

Om een idee te krijgen kun je een kijkje nemen bij https://aardoomhoveniers.nl/tuinblog/

Iets voor jou?

Ben jij ook graag in de buitenlucht bezig, houd je van afwisseling en zie je graag direct resultaat van je werk? Dan is het hoveniersvak misschien wel iets voor jou. Kom gezellig kennismaken en we laten zien dat elke dag weer anders is. Leren, werken en direct geld verdienen; het kan via een bbl-traject.


Bedrijfsgegevens

Aardoom Hoveniers
Hovystraat 1
2982 PC Ridderkerk

Telefoonnummer: 0180-428458

Website: https://aardoomhoveniers.nl/


Mogelijkheden

  1. Bedrijfsbezoek
  2. Gastles/workshop
  3. Snuffelstage voor leerlingen
  4. MBO-Stage
  5. Anders

Onderwijs

  • vmbo
  • havo
  • vwo

Neem contact op met Aardoom Hoveniers

    Contactformulier